torsdag den 7. juli 2011

G'day mates – Kolding til Sydney

[Af Bjarke]
Det er lørdag formiddag og vi er helt op at ringe over turen, der starter om lidt. Vi skal rejse ca. 36 timer... Turen til Hamburg lufthavn går nemt og smertefrit. Min ven Jakob har hjulpet med leje af en bil og han tilbyder galant at køre os derned. Tak Jakob :-)

Far er i kørestol og det giver en masse små udfordringer, men også sjove oplevelser. Vi kommer med flyveren og take-off med drengene er bare fedt. I London har vi god tid og Bues Elena støder til. Vi finder et sted i overcrowdede Heathrow og bestiller noget mad. Mens vi venter på maden opdager vi, at der står, at vi skal gå til gaten – og at vi øvrigt skal beregne 20 min til at gå dertil... Vi når det heldigvis med en imponerende spurt og stiger om bord som de første (pga. kørestolen) og sætter os til rette i en Boeing 747 (Jumbojet) :-)

Vi flyver cirka 11 timer til Bangkok. Vi har en kort nat med et sted mellem 2 og 6 timers søvn. I Bangkok har vi en teknisk mellemlanding, hvor vi kommer ind i lokalet lige inden for landgangen. Vi skal lige et smut om på den anden side af glasset og vente til vi atter kan stige om bord. Turen om til den anden side er til fods og cirka 1 km lang... Det er nu søndag eftermiddag lokal tid og cirka kl 8 søndag morgen dansk tid. Tilbage i flyveren og efter et par timer bliver lyset slukket for natten til mandag. Vi sover mellem 0 og 4 timer. Kl 5 mandag morgen lokal tid og kl 21 søndag aften dansk tid ankommer vi til Sydney lufthavn. Vi kommer sidst ud af flyveren, men bliver dirigeret expressvejen ud af lufthavnen pga. kørestolen, mens alle de andre passagerer stirrer på de tossede danskere, der har tilbragt stort set hele flyveturen med at putte ting op i, og hente ting ned fra, ”lockeren” til håndbagagen over sæderne, samt brugt halvdelen af turen på at stå i midtergangen og lave armsving og dybe knæbøjninger.

Vel fremme på hotellet dejser vi alle omkuld og sover 3 timer inden vi tvinger os op fuldstændigt bustede i et desperat forsøg på at at tilpasse os den 8 timer forskudte tidszone.

1 kommentar:

  1. Hej alle mine drenge og piger.
    skønt at få lidt fortælling om jeres start fra Kolding på den helt store og helt specielle ferie rejse med 3 generationer et af Jørgens meget store ønsker bliver opfyldt, men Nanna mangler på denne tur, men hun passer så godt på endnu en lille n y Meier, bare skønt.
    knus til jer alle

    SvarSlet