mandag den 18. juli 2011

BØRN OG AUSTRALIEN

[Jørgen]

At forklare 2 børn på 4 og 6 år, at de skal ud på en 30 timers rejse, hvor de skal sidde i flyvere ca.26 timer. Det er jo næsten en rejse vi voksne heller ikke kan overskue. Så i stedet for forklaringer blev løsningen bestikkelse. Jeg havde med Julies hjælp købt et spil til Cenius Nintendo spillekonsol, som han skulle have om morgenen efter 10-12 timers flyvning. Til Magnus havde jeg købt 3 biler, en hvid cabriolet, som Roar og Nanna kørte i fra brylluppet,som Magnus var meget optaget af, en rød stationcar som farmors, og en sort coupe som mors og fars, så han havde en helt lille bryllups kortege. Uanset årsagen gik flyturene fint. Alle var selvfølgelig trætte, Alle havde været PÅ under flyturen, selvfølgelig mest forældrene.
Ved Uluru havde Magnus fødselsdag. Roars værelse blev pyntet op, og der var rigtigt morgenbord. Han fik gaver fra de tilstedeværende. En haj t-shirt, og en haj kasket var store hit. Inden denne fest, var han blevet fejret i familiens værelse, så det var dobbelt op.

1 kommentar:

  1. Åh endelig nyt og så så meget, det er utroligt flot at drengene har klaret den store rejse så flot som der beskrives, og dejligt at Magnus blev behørigt fejret på sin fødselsdag, det er super godt at ingen tilsyneladende har været dårlige undervejs, knus til alle herfra

    SvarSlet