tirsdag den 12. juli 2011

Charmobilen

[Af Bjarke og Rolf]

Tak Søren:-) Du ved det sikkert ikke, men vi er superglade for at du er villig til at udlåne din rullende stol til vores far på vores rejse DownUnder. Vi er faktisk så glade for den, at den har ændret status fra "kørestol" til "Charmobil".
Nedenstående beskriver hvordan Charmobilen har hjulpet, underholdt og åbnet døre for os på vores rejse og gjort sig fortjent til navneopgraderingen – helt uden brug af en numerologi, blot Bue´s verbale egenskaber;-)
  • Den ene dag i Sydney tog Bjarke i Zoo sammen med drengene, Roar og far. Da vi ankommer med færgen og skal med bussen videre til zoo kommer administratoren diskret og siger "I'll help you". Han fører os derefter over til svævebanen låser os ind i og sender os op med elevatoren og vupti er vi havnet forrest i køen til svævebanen op til zoo
  • Da vi ankom til Sydney fik vi personlig eskorte. En sød ung dame, der konstant dirigerede os uden om alle køer og hurtigt fik ordnet alle papirer. Sidst ud af flyveren, men først ud af lufthaven :-)
  • I adskillige lufthavne fik vi lov at komme først ombord på flyveren.
  • Med en kørestol er der altid mulighed for lidt træning i lufthavnen eller hvor man nu venter.
  • Der er naturligvis altid mulighed for lidt opmærksomhed og morskab som når vi fx møder op til guidet cykelrundtur i Sydney og proklamerer, at vi selvfølgelig tager far med i kørestolen.
  • En farfar i kørestol er selvfølgelig sagen for Magnus og Cenius, når vandreturene bliver for lange. Så er det bare op på skødet.
    [BILLEDE]
  • Når vi får sparket far ud af kørestolen så er det først til mølle for at køre på to hjul.
* håber at få lagt ovenstående billeder ind så hurtigt som muligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar